Mijn naam is Toos, trotse moeder van 2 volwassen kinderen, al bijna 4 decennia gelukkig met mijn grote schat, eigenaar van Vrijgewicht en daarnaast ook werkzaam in het bedrijf van mijn man. Mijn levenspad heeft mij uitgedaagd, verrast en laten groeien in plussen en minnen, in overleven en leven.
Moeder zijn van een kind dat meteen na de geboorte overgewicht / obesitas ontwikkelde maakte mij een uiterst gemotiveerde, passievolle student van het leven. De ontdekking dat ik en ook onze zoon allebei een alleengeboren tweeling zijn liet extra puzzelstukjes op z’n plaats vallen. Het vroege verlies van je andere helft ofwel het onvervulde verlangen naar de verloren gegane verbinding staat namelijk onzichtbaar, doch stevig aan het stuur van je innerlijke navigatie. Voor meer informatie zie: http://www.verlorentweelinghelft.nl/

Er was steeds zoveel op mijn pad dat ik wilde kunnen snappen en vatten. In het bijzonder wat met overgewicht bij kinderen te maken had. En speciaal ook de gevolgen die dit had voor de andere gezinsleden. Intussen hou ik me al ruim 30 jaar gepassioneerd bezig met de steeds nieuw geleerde kennis hierover te koppelen aan mijn dagelijkse ervaringen en uitdagingen en op die manier te blijven groeien in bewustzijn.

Tijdens een periode van burn-out en depressie moest ik zelf ervaren wat overgewicht te maken had met mijn gemoedstoestand. Jaren ben ik bezig geweest met diëten, coaching, therapieën, sport pogingen ( ik mis het sport-gen;) en hoopgevende wondermiddeltjes om me weer lekker en slank in mijn vel te voelen. Maar ik kon dit pas bereiken toen ik mijn overgewicht als goudeerlijke wegwijzer naar mijn oorspronkelijke Ik ging inzetten. Sindsdien zie ik op de weegschaal of ik me nog op mijn eigen koers bevindt.

In mijn praktijk werk ik met name systemisch en energetisch.
Als je wilt dan loop ik een eindje met je mee om vanuit deze combi aandacht te hebben voor jouw gewicht.

Samen gaan we op zoek naar jouw innerlijke schat, want alles wat nodig is om je Vrijgewicht te vinden, bevindt zich reeds in jou. Je dient wel verantwoordelijkheid te nemen voor jezelf, omdat zo jouw uiterlijke vorm daadwerkelijk weer uiting kan gaan geven aan die unieke jij die je vanbinnen werkelijk bent.